Biografie

Kris Kross Amsterdam (KKA) is ontstaan in 2011 in Amsterdam, gevormd door de broers Sander en Jordy Huisman, die hun passie voor muziek wilden omzetten in een uniek geluid. Het trio, geïnspireerd door het legendarische Amerikaanse duo Kris Kross uit de jaren 90, is uitgegroeid tot een krachtige en energieke kracht in de muziekindustrie, met hitsingles en shows over de hele wereld.

Het begon allemaal met het organiseren van feesten in Amsterdam, waarbij ze hun eigen draai gaven aan de Nederlandse clubscene. Met een gedurfde mix van R&B, hiphop, twerk, trap en house wisten ze al snel een trouwe fanbase op te bouwen. In 2014 bundelden de broers hun krachten met MC Yuki Kempees, waardoor Kris Kross Amsterdam evolueerde tot een trio dat niet alleen nationaal, maar ook internationaal succes oogstte.

Kris Kross Amsterdam, met hun naam als eerbetoon aan hun inspiratiebronnen wilden de groep een geluid creëren dat hun diverse muzikale invloeden op naadloze wijze samenbracht. Met hun unieke mix van elektronische beats, opzwepende melodieën en een vleugje Nederlandse trots brengen ze de feeststemming naar een hoger niveau.

De veelzijdigheid van de groep Kris Kross Amsterdam maakt hen onder andere uniek. Deze getalenteerde artiesten zijn thuis in een breed scala aan muziekstijlen, van dance tot elektronisch en alles daartussenin. Hierdoor kunnen ze zich moeiteloos aanpassen aan de sfeer en wensen van jouw evenement, wat zorgt voor een naadloze ervaring die perfect aansluit bij jouw visie.

Daarnaast staat Kris Kross Amsterdam bekend om hun interactieve optredens. Ze weten als geen ander hoe ze het publiek moeten betrekken en meeslepen in een onvergetelijke danservaring. Of het nu gaat om het mixen van bekende hits of het introduceren van hun eigen originele tracks, ze weten precies hoe ze de juiste snaar moeten raken bij het publiek.

Boek Kris Kross Amsterdam

Als je op zoek bent naar de ultieme feestervaring, zoek dan niet verder dan Kris Kross Amsterdam. Met hun unieke DJ mix van muzikaliteit, energie en professionaliteit zorgen ze voor een evenement dat je gasten nog lang zullen herinneren.

Voor boekingen of vragen over beschikbaarheid / prijs – contact: info@international-artists.com

Kris Kross Amsterdam

Genres : DJ's, Pop