X
Back to the top
X
International Artists

Word lid van onze mailinglijst

Abonneer je op de mailinglijst van International Artists voor wekelijkse updates over artiesten, concerten, boekingen en evenementen.

 

Over ons

Over INTERNATIONAL ARTISTS

Welkom bij International Artists, Your Partner in Music.

Wij zijn een dynamisch en gespecialiseerd artiestenbureau met een passie voor het brengen van de beste optredens naar podia over de hele wereld.

Deze website is speciaal ingericht op artiesten en locaties in Nederland. Wilt u meer weten over onze internationale werkzaamheden? Kijk dan op onze internationale website: https://international-artists.com/

Bij International Artists werken we met een team van bekwame agenten die klaar staan om u te helpen de juiste artiesten naar uw evenement te halen.

We hebben nauwe banden met de artiesten zelf of met hun management, waardoor we een uitstekende service kunnen bieden en kunnen zorgen voor een nauwkeurige coördinatie en een vlekkeloze uitvoering van elk evenement.

Wat uw muzikale wensen ook zijn, bij ons bent u aan het juiste adres. International Artists biedt een scala aan diensten om uw muzikale inspanningen te verbeteren:

Boekingen van artiesten: Ontdek en boek de artiesten die perfect passen bij uw evenement, concert of festival. Wat uw publiek een onvergetelijke ervaring zal bezorgen. Ons ervaren team staat klaar om alle boekingen van artiesten van A tot Z te verzorgen. Wij hebben rechtstreeks contact met artiesten en/of hun vertegenwoordigers.

Artiestenmanagement: Met onze toegewijde diensten voor artiestenmanagement helpen we de carrière van artiesten en bieden we strategische begeleiding voor verdere groei en succes, zodat de artiesten zich volledig op hun muziek kunnen richten.

Evenement Planning: Laat de planning maar aan ons over! Van de selectie van artiesten, tot de planning, wij plannen elk detail zorgvuldig om een onvergetelijk evenement te garanderen.

Tour Management: Ons ervaren team staat klaar om de artiesten te begeleiden, zodat alles zo efficiënt mogelijk verloopt en uw evenement een groot succes wordt! Wij zorgen voor alle aspecten van organisatie en coördinatie rondom de artiesten, zodat het werk voor zowel de artiest, als de promotor zo makkelijk mogelijk wordt gemaakt.

Our staff

Jordy Jans

Jordy Jans

Boekingsagent / Artiestenmanager
Jacques Lejeune

Jacques Lejeune

Boekingsagent / Artiestenmanager
Britt Jans

Britt Jans

Boekingsagent / Artiestenmanager
Jose van der Welk

Jose van der Welk

Financieel Medewerker

© 1987 - 2024. International Artists. Alle rechten voorbehouden.

International Artists

Geeft doorgaans binnen een dag antwoord