Biografie

Valentijn Verkerk, beter bekend als ”Antoon” is geboren op 11 februari 2002 in Hoorn en opgegroeid in Midwoud, Noord-Holland. Antoon toonde al op jonge leeftijd een passie voor muziek. Met een vroege start in het bespelen van drums en klassieke piano, erkenden zijn ouders al snel zijn muzikale talent en steunden hem actief. Op vijftienjarige leeftijd verliet hij zijn vwo-opleiding om als jongste kandidaat ooit te worden toegelaten tot de Herman Brood Academie.

In het begin van zijn carrière lag de focus van Antoon voornamelijk op EDM-producties als DJ en producer. Echter, door het integreren van elementen uit de Hip Hop en het schrijven van eigen teksten, heeft hij zijn stijl ontwikkeld tot een unieke mix, bekend als de ‘Hip Pop‘ sound.

Antoon heeft inmiddels de muziekscene verovert met zijn unieke geluid en meeslepende hits. Antoon weet hit naar hit te scoren en telkens weer de top 40 te bereiken. Met nummers als “Hallo”, “Vluchtstrook”, ‘’Hotelschool’’ en nog vele anderen, weet hij een breed publiek aan te spreken en harten te veroveren. Zijn muziekstijl varieert van opzwepend tot ontroerend, waardoor hij zich moeiteloos aanpast aan verschillende evenementen en settings.

Als artiest is Antoon niet alleen bekend om zijn pakkende melodieën, maar ook om zijn energieke live optredens die het publiek in beweging brengen en een onvergetelijke sfeer creëren. Zijn charisma en podiumprésence maken van elk optreden een ware belevenis voor zowel trouwe fans als nieuwkomers.

Met zijn alsmaar groeiende populariteit en constante stroom van nieuwe muziek blijft Antoon een gewilde keuze voor boekingen bij diverse evenementen, variërend van intieme concerten tot grote festivals en bedrijfsfeesten. Zijn vermogen om het publiek te betrekken en te entertainen maakt hem een waardevolle toevoeging aan elk evenement.

Boek Antoon

Als je op zoek bent naar een muzikale sensatie die jouw evenement naar een hoger niveau tilt, dan is Antoon de juiste keuze. Boek hem nu en geef uw gasten een ervaring die ze niet snel zullen vergeten, gevuld met onvergetelijke melodieën en een ongeëvenaarde ambiance.

Voor boekingen of vragen over beschikbaarheid / prijs – contact: info@international-artists.com