Biografie

Zoë Tauran staat bekend als een van de meest veelbelovende talenten in de Nederlandse muziekindustrie. Ze onderscheidt zich van andere dankzij haar prachtige, soulvolle stem en poppy R&B-geluid.

Opgegroeid in een zeer muzikale familie met Moluks/Nederlandse roots, werd Zoë al vroeg blootgesteld aan muziek tijdens familiebijeenkomsten waar haar ooms, gezamenlijk in een band, optraden. Deze vroege blootstelling had een blijvende positieve invloed op Zoë haar muzikale reis en vormde de basis voor haar succes als rondreizende ster.

Haar eerste grote optreden voor het grote publiek vond plaats in 2012 toen ze deelnam aan ‘The Voice Kids’. In 2014 deed ze auditie voor ‘Holland’s Got Talent’ wat resulteerde in de vorming van de succesvolle girlband ‘TP4Y’ (Too Pretty For You).

Na het uiteenvallen van TP4Y richtte Zoë zich op haar solocarrière en in het voorjaar van 2022 bracht Zoë haar eerste eigen single ‘Solo‘, samen met Bilal Wahib uit. Het nummer werd al snel een hit en behaalde een platina status met meer dan 19,7 miljoen streams. Dit bleef hier niet bij, velen hits volgden.

Zoë’s muziek wordt gekenmerkt met teksten die recht uit het hart komen en teksten welke gaan over meiden van haar eigen generatie. Haar optredens zijn altijd een combinatie van energie en emotie, waarbij ze het publiek meeneemt op een onvergetelijke reis. Of het nu gaat om intieme clubshows of grootschalige festivals, Zoë weet altijd een blijvende indruk achter te laten met haar podiumprésence en onmiskenbare talent en stem.

Boek Zoë Tauran

Boek Zoë Tauran nu voor een betoverende muzikale ervaring die gegarandeerd het publiek zal verleiden en haar grootste hits ten gehoren zal brengen.

Voor boekingen of vragen over beschikbaarheid / prijs – contact: info@international-artists.com

Zoë Tauran

Genre : Pop

Hits:

Adrenaline
Therapie
Alles Op Gevoel