Biografie

Snollebollekes, een fenomeen in de Nederlandse feestmuziekscene, wordt geleid door Rob Kemps. Rob is een geboren entertainer en van oorsprong een cabaratier. Geboren in 1985 in Best, Nederland, zat het entertainen al direct in zijn bloed.

In 2014 bedachten Rob samen met DJ’s Maurice Huismans & Jurjen Gofers en Adrie van den Berk de feestact Snollebollekes. Met zijn debuutsingle ‘Vrouwkes’ scoorde hij meteen een hit en vulde zijn agenda zich razendsnel.

Sindsdien heeft Snollebollekes een reeks van aanstekelijke hits uitgebracht, waaronder “Links Rechts”, “Springen Nondeju”, en “De Vloer Is Lava“, die allemaal garant staan voor een onvergetelijk feest. Met zijn kenmerkende mix van feestmuziek, humor en interactie met het publiek weet Snollebollekes elk evenement om te toveren tot een waar spektakel.

Zijn optredens zijn altijd energiek, bruisend en boordevol enthousiasme, waarbij het publiek wordt aangemoedigd om volledig los te gaan op de dansvloer. Met zijn aanstekelijke nummers en uitbundige persoonlijkheid heeft Snollebollekes een trouwe fanbase opgebouwd en is hij een graag geziene gast op festivals, feesten en evenementen door heel Nederland. Of het nu gaat om een festival, bedrijfsfeest, carnaval of een ander feest. een optreden van Snollebollekes staat garant voor een groot feest.

Boek Snollebollekes

Als je Snollebollekes boekt voor je evenement, kun je een explosieve en meeslepende feestervaring verwachten die het publiek gegarandeerd van de dansvloer zal laten springen. Met zijn aanstekelijke hits en interactieve optredens creërt Snollebollekes een onvergetelijke sfeer vol energie en plezier. Snollebollekes staat garant voor een feestelijke ambiance waar nog lang over nagepraat zal worden.

Voor boekingen of vragen over beschikbaarheid / prijs – contact: info@international-artists.com

Snollebollekes

Genre : Feest