Biografie

Rutger van Eck, geboren op 21 november 1998 in Houten, staat bekend onder zijn artiestennaam Russo. Hij is een veelzijdige Nederlandse muziekproducent, dj, rapper en YouTuber. Met zijn krachtige stem en unieke stijl heeft hij zich snel bewezen als een van de meest veelbelovende talenten van het moment. Zijn muziek, een mix van pop en urban, weet altijd te raken en zorgt voor een onvergetelijke ervaring.

Op dertienjarige leeftijd ontdekte Russo zijn passie voor muziek. Nadat hij Fruity Loops Studio had gedownload, begon hij zijn eerste beat te maken. Zonder eigen apparatuur creëerde hij zijn mixen op een dj-tafel in een muziekwinkel. Toen hij veertien was, werd een van zijn mixes uitgezonden op radiozender SLAM!FM. Op dit moment had hij pas 2 keer gedraaid in een discotheek.

Na Russo op de  Herman Brood Academie heeft gestudeerd, was hij klaar om zelf muziek uit te brengen. Al snel besefte hij echter dat hij alleen zijn muziek op zijn eigen tempo kon verspreiden door alles zelf te doen. Hij wil de muziek precies zo uitbrengen zoals hij dat wil. Daarom besloot hij zelf mijn nummers te schrijven, te produceren en in te zingen. Dit toont Russo zijn wilskracht en talent aan. Door de jaren heen is hij een steeds grotere naam in de muziekwereld geworden. Russo staat onder andere bekend om zijn producties voor de muziekgroep De Bankzitters.

Een van Russo’s grootste hits is “Ushuaia”, samen met Turfy Gang. Dit nummer heeft hem op de kaart gezet met een catchy refrein en een meeslepende beat. Het nummer werd al snel een favoriet op de radio en op streamingplatforms. Het nummer toont zijn sterke vocalen en de energie die hij in elk optreden stopt.

Russo’s live optredens zijn energiek en meeslepend. Hij weet als geen ander hoe hij een publiek moet entertainen en zijn optredens zijn altijd een feest. Zijn charisma en de manier waarop hij zijn muziek overbrengt maken elk optreden tot een speciale ervaring. Of het nu gaat om een klein cluboptreden of een groot festival, Russo weet altijd de juiste sfeer te creëren.

Boek Russo

Boek Russo nu voor jouw evenement en ervaar een live show die je publiek nog lang zal herinneren. Zijn krachtige muziek en meeslepende optredens maken elk event tot een groot succes. Neem contact met ons op voor meer informatie over beschikbaarheid en boekingen.

Voor boekingen of vragen over beschikbaarheid / prijs – contact: info@international-artists.com